Vi tilbyr helhetlig behandling.

Alt fra enkel fylling og tannbleking til avansert implantatbehandling.
Usynlig regulering, smiledesign og mer.

Trenger du akutt hjelp, så er vi her for deg hver dag!

Vårt tilbud består av alle allmenntannlegetjenester og omfatter blandt annet:

  • Årlige undersøkelser

  • Komposittfyllinger

  • Tannfargede fyllinger

  • Rotfylling

  • Protetisk behandling

  • Proteser

  • Bleking av tenner

  • Bittskinne

  • Usynlig tannregulering

  • Implantater

Med pasienten i fokus

Vi tilbyr det beste av de nyeste behandlingsteknikkene og holder oss faglig oppdatert. God kommunikasjon og pasientens velvære er grunnlegende for en vellyket tannbehandling.

Bli kjent med vårt team

Vi er 4 tannleger og to superflinke tannhelsesekretærer.

Donata Kubak
Donata KubakTannlege
Donata er en erfaren almenntannlege. Hun tok tannlegeeksamen i 1992 i Oslo og har jobbet i privatpraksis i Lørenskog siden 1996. Hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening (MNTF).
Julia Jakobsen
Julia JakobsenTannlege
Julia er en positiv jente fra Oslo. Hun ble uteksaminert fra Poznan University of Medical Science. Grunnen til at hun ville bli tannlege var for å få mennesker til å smile. Hun har derfor hovedinteresse innen estetisk behandling og tilbyr blant annet usynlig regulering for voksne (Invisilign). Hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening (MNTF).
Greg Mucha
Greg MuchaTannlege
Greg tok sin utdannelse på Jagiellonian University of Krakow. Han har spesialkompetanse innen tannkirurgi og implantologi fra Dental Skills Institute. Implantologi er det han brenner mest for ettersom han ønsker at alle skal ha muligheten til å ha et funksjonelt og komplett smil.
Nisha Singam
Nisha SingamTannlege
Nisha er utdannet tannlege ved Universitetet i Oslo. Hun har jobbet som privatpraktiserende tannlege siden 2017. Trygghet, tillit og god pasientforståelse er viktige nøkkelfaktorer hun legger vekt på i konsultasjon. Nisha er positiv og kvalitetsbevisst, og er opptatt av å sette hele pasienten i fokus, og ikke bare munnhulen. Hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening (MNTF).
Marta Janczyk
Marta JanczykTannhelsesekretær
Marta er en positiv og utadvendt person med stor entusiasme for jobb. Hun er ofte den første du møter når du kommer til oss og den første du får høre på andre siden av røret når du ringer. Hun snakker flyttende både norsk, engelsk og polsk.
Martyna Piekart
Martyna PiekartTannhelsesekretær
Martyna er blid og servicerettet dame som får deg til å kjenne deg rolig og trygg når du er hos oss. Hun snakker både norsk og polsk.

Har brukt Lørenskog Tannklinikk i 3-4 år og er kjempefornøyd. Det er også priser man kan leve med. Dessuten er assistenten også veldig hyggelig !

Per Ove, Oslo.
Pasient

Sentral plassering. Gratis parkering.

Pasientens forståelse av det som foregår i tannlegestolen er grunnleggende for en vellykket  tannbehandling.

Vi informerer alltid våre pasienter om både årsaker og alternativer til foreslåtte behandlinger.

Er det noe som er uklart – bare spør!

Klar for et nytt smil?