Synes du at tannlegen er dyr? Det er du ikke alene om! I følge ssb.no mener 56% av nordmenn som unngikk å gå til tannlegen til tross for behov at det var på grunn av økonomiske årsaker. Derfor ønsker vi å informere deg om hvor essensiell god tannhygiene er for din generelle helse, ikke bare for tennene dine. For oss er det viktig at du tar vare på deg selv!

Husk at jo lenger du venter med å gå til tannlegen, desto dyrere blir det.

Andre spørsmål og svar i samme kategori:

Hvordan betaler man hos dere?

Hos oss kan du betale for tannbehandling med vanlig bankkort (debetkort med Netaxept) eller kontanter. Vi tar desverre ikke rene kredittkort.
mer

Jeg har veldig vondt, kan dere hjelpe raskt?

Vi pleier å fylle opp dagen vår slik at vi ofte har mulighet til å ta imot pasienter med sterke smerter på kort varsel. Vi kan ikke love å ordne kompliserte tannbehandlinger på dagen, men klarer som regel å lindre smertene slik at det er uproblematisk å vente på endelig behandling.
mer

Er dere med i HELFO ordningen?

De siste årene har staten åpnet for at utgiftene til tannlege i større grad refunderes fra HELFO (Helseøkonomiforvaltningen) for pasienter som oppfyller særskilte krav. HELFO refunderer deler av utgiftene til tannbehandling etter gitte takster. .Vi har avtale med HELFO om direkte oppgjør. Det betyr at våre pasienter betaler bare mellomlegget mellom våre takster og takstene til HELFO.
mer