Om oss 2019-02-26T17:35:34+01:00

Tannlege på Lørenskog.

Sentral plassering. Gratis parkering.

Med pasienten i fokus er kommunikasjon og pasientens forståelse av det som foregår i tannlegestolen grunnlegende for en vellyket tannbehandling, tannbleking eller akutt hjelp. Vi prøver alltid å informere våre pasienter om årsaker og alternativer til foreslåtte behandlinger.
Er det noe uklart – bare spør!

OM LØRENSKOG TANNKLINIKK

Topp moderne og faglig oppdatert

Våre tannbehandling er skreddersydd spesielt for dine behov. Vi følger nøye med på å opprettholde en estetisk og stress–fri atmosfære. Vårt mål er å tilby gode tjenester til en attraktiv pris. Lørenskog Tannklinikk er en toppmoderne klinikk med digital røntgen og journalregister.

Donata Kubak
Donata KubakTannlege
Donata er en erfaren almenntannlege. Hun tok tannlegeeksamen i 1992 i Oslo og har jobbet i privatpraksis i Lørenskog siden 1996. Hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening (MNTF).
Julia Jakobsen
Julia JakobsenTannlege
Julia er en positiv jente fra Oslo. Hun ble uteksaminert fra Poznan University of Medical Science. Grunnen til at hun ville bli tannlege var for å få mennesker til å smile. Hun har derfor hovedinteresse innen estetisk behandling og tilbyr blant annet usynlig regulering for voksne (Invisilign). Hun er medlem av Den Norske Tannlegeforening (MNTF).
Greg Mucha
Greg MuchaTannlege
Greg tok sin utdannelse på Jagiellonian University of Krakow. Han har spesialkompetanse innen tannkirurgi og implantologi fra Dental Skills Institute. Implantologi er det han brenner mest for ettersom han ønsker at alle skal ha muligheten til å ha et funksjonelt og komplett smil.
 Unn Eng
Unn EngTannlegesekretær
Unn tar deg godt imot i resepsjonen og hjelper deg med dine spørsmål.

Vi tilbyr det beste av de nyeste behandlingsteknikker. Vi holder oss faglig oppdatert og garanterer høy hygienestandard. Våre autoklaver og sterilisatorer blir jevnlig kontrollert av Rikshospitalet.

HER FINNER DU OSS

Reisetid med bil:

9 min.

fra Lillestrøm

7 min.

fra Strømmen

12 min.

fra Skedsmokorset

11 min.

fra Stovner

17 min.

fra Oslo S

Enkelt å finne oss

Vil holder til i nærheten av Metro Senter på Lørenskog og den nye bussterminalen i Lørenskog. Vi har også kunder fra nærområdene som Lillestrøm, Skårer, Strømmen og Oslo. Enten man reiser mellom Lillestrøm/Strømmen og Oslo eller Skedsmokorset og Oslo eller reiser på Østre Akervei så trenger man ingen stor omvei for tannbehandling hos oss. Gode parkeringsmulighetene gjør det til en veldig gunstig plassering for mange.

Gratis parkering

Rett utenfor inngangsdøren finnes det en stor parkeringsplass som kan brukes av våre pasienter. Man trenger ingen parkeringslapp og man kan stå der gratis i 3 timer. Det er heis i bygget. Vi holder til i 3. etg.

Med Buss

Holdeplassen heter: Lørenskog sentrum. Her går rutene 100, 300, 330 og 470E. Se Ruter for mer informasjon om kollektivtransport.

UTTALELSER FRA FORNØYDE KUNDER

Veldig fornøyd med pleien jeg fikk. Takk for kjempe finn jobb. Kommer tilbake!
Beate L.
Lørenskog
Hei, jeg er kjempefornøyd med behandlingene jeg får hos dere. Hurtig hjelp og faire priser.
Wolfgang.R
Fjellhamar
Veldig flink og behagelig tannlege. Jeg kan trygt anbefale Lørenskog Tannklinikk.
Veronica
Lillestrøm
Tannlege som man kan ha 100% tillit til. Sånn er det bare 🙂 Takk!
Vivvi
Lillestrøm
Veldig fornøyd med pleien jeg fikk.Er fast kunde hver 3. mnd.Takk for kjempefin jobb. Elisabeth J
Elisabeth J
Føler meg godt ivaretatt!
Lene
Rælingen
En 4 måneder lang behandling avsluttes med meget fornøyd pasient og flott smil! Tusen takk for en flott utført arbeid Donata!
Anders
Lørenskog
Som vanlig, meget fornøyd!
Le
Har hatt Donata i noen år, samt min mann.Kan fortelle til dere der ute at vi er kjempefornøyd. Hun tar problemer på alvor og er du i en fortvilet situasjon, prioriterer hun deg på timen !, Hun er hensynsfull , og vi anbefaler henne på det sterkeste.
Silje K.
Oslo
Etter at jeg begynte å bruke Donata Kubak har jeg ikke hatt noen problemer. Hun er forsiktig og veldig flink. Jeg føler meg godt ivaretatt.
Unni H
Har brukt henne 3-4 år og er kjempefornøyd.Det er også priser man kan leve med. Dessuten er assistenten hennes også veldig hyggelig !
Per Ove.
Oslo
Jeg har gått til Donata i 10-15 år og selv om man gruer seg til tannlegebesøk så er alltid følelsen på vei ut at dette gjorde ikke vondt. Hun er alltid veldig nøye og det dukker aldri opp overraskelser etter et besøk.
Marek
Frogner